Komplettera din work-out med kosttillskott

februari 22, 2010 16:36 by Amelie

Visst är det som dietisten säger, viktigt att äta nyttig mat och hålla rörelsen igång och inte bara sitta still, blogga och vara så där social på nätet som alla skall vara nuförtiden. Att sitta på en stol och dega hela dagarna ger ju som bekant resultat i ett väldigt fläskigt yttre och då får man ju inte jobb på tv4 i första taget!

Men om man nu inte orkar hålla på och spráta och svettas med kreti och pleti i form av andra glada hurtbullar på Fläskis & Svettis eller stå och bli rått och hånfullt hånad av inoljade spännisar med oxbringa och hela kitet, lixom? Och handburgare och pom-fritz är ju så himmla gott, va! Ja, då finns det anledning att ge kosttillskott och vitaminer och annan hälsokost ett försök! Men då gäller det ju samtidigt att man drar ned på hambögarna en gnutta. Ett perfekt sätt att avvänja sig är att själv inse hur osunda dessa läckerheter är. Stek upp ett paket margarin i en panna och bara lapa i dig alltsammans likt en jättetörstig kissekatt. Förr eller senare kommer även du få nog av flottet och kommer bara vilja äta sallad på, säkert en hel halvtimma! Fungerar garanterat!

Men som sagt, hälsokost såsom kosttillskott och omega-3, etc., i kombination med friska glädjeskutt är vägen till din inre, fittare figur!


Det är viktigt att fylla på matreserverna när man anstränger sig hårt

Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 25. 2018 21:15